Zebra systems od Acronisu obdržela ocenění Loyalty Award

Sergej Beloussov Zdenek Binek

Acronis oslavil 15. výročí svého založení. Součástí oslav byl galavečer partnerských ocenění, která byla udělena těm partnerům, jež nejvíce přispěli k pozici Acronisu jako jedné z největších globálních společností v oblasti kybernetické ochrany. Jednu z nich, Loyalty Award, dostala i česká Zebra systems, partner společnosti Acronis, která dodává produkty Acronis na český a slovenský trh již 15 let.

Od svého založení v Singapuru zažívá Acronis silný růst ruku v ruce s tím, jak rozšířil svou působnost od dodavatele tradičního zálohování k modernímu poskytovateli kybernetické bezpečnosti. Nyní tato švýcarsko-singapurská firma operuje z 26 zastoupení v 18 různých zemí světa. Dále rozšiřuje svou globální přítomnost prostřednictvím sítě lokálních poskytovatelů služeb, distributorů a technologických partnerů jako Google nebo Microsoft.

Výroční „Gala and Partner Awards Ceremony“ proběhla v mezinárodní centrále Acronis v Singapuru, která byla otevřena před čtyřmi lety. „Jsme přesvědčeni, že úsilí a příspěvek našich partnerů byl klíčovým faktorem našeho růstu, stejně jako jejich role při podpoře milionů uživatelů v oblasti ochrany jejich dat, aplikací a systémů,“ řekl John Zanni, prezident Acronisu. „Přítomnost tolika partnerů na dnešním vyhlášení je důkazem našich výjimečných vztahů.“

Global Acronis Partner Awards byly vyhlášeny v sedmi kategoriích a ocenění za loajalitu si odnesly společnosti – Zebra systems, Comparex, InfoLogic, Tieten. Uděleno bylo za věrnost a oddanost těm partnerů, kteří pracují se společností Acronis od jejího založení.

Kompletní seznam oceněných partnerů najdete zde.

Související články

Leave a Comment