Proofpoint kupuje ObserveIT

Proofpoint kupuje ObserveIT

Proofpoint koupil globálního lídra v oblasti vnitřních hrozeb – společnost ObserveIT. Celá transakce přijde na 225 milionů USD.

Od nákupu si Proofpoint slibuje posílení v oblasti DLP – data loss prevention: End-poin agent a analýza rizik ObserveIT doplní Proofpointí nástroje v oblasti ochrany proti pokročilým hrozbám. Společně tak nabídnou jedinečné bezpečnostní řešení pro enterprise sektor.

„Ochrana dat vyžaduje schopnost odhalit rizikové chování zasvěcených osob a rizikovou aktivitu uživatelů a rychle snížit riziko napříč cloudovými aplikacemi, e-mailem a koncovými body. Jsme jedinou bezpečnostní společností, která poskytuje organizacím hluboký přehled o jejich nejvíce napadených lidech – a díky ObserveIT uvedeme na trh první skutečně inovativní podnikovou nabídku DLP za několik let. Jsme nadšeni, že můžeme přivítat zaměstnance a zákazníky ObserveIT v Proofpoint,“ neskrývá nadšení z akvizice řekl Gary Steele, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Proofpoint.

„Jsme nadšeni, že se můžeme připojit k týmu Proofpoint a poskytnout zákazníkům ještě výkonnější řešení, jak zmírnit vnitřní hrozby, zkrátit dobu šetření incidentů a zajistit, aby uživatelé náhodně neposílali důvěrné informace z firmy ven,“ prohlásil Mike McKee, generální ředitel ObserveIT.

Související články

Leave a Comment