192 resellerů na čtvrtém ročníku ATC Cloud Enterprise Roadshow

Ve třech městech České republiky společnost AT Computers uspořádala akci ATC Cloud Enterprise RoadShow. Prošlo jí 192 resellerů, kteří měli možnost načerpat informace nejen o cloud computingu.

ATCReselleři se minulý týden sjeli do Ostravy, Brna a Prahy na již 4. ročník této ATC RoadShow zaměřené na cloudové a enterprise řešení. Po ranní registraci je čekalo 10 přednášek plných produktových novinek – své prezentace přinesly firmy Xerox, Western Digital, Cisco, Lenovo, Dell, Microsoft, Epson, D-Link a TP-Link, a nechyběly ani novinky z ATC. Reselleři se také hojně zastavovali na výstavkách jednotlivých vendorů, aby získali další informace.

Účastníci dostávali žetony za svou aktivitu a dotazy při přednáškách a ty si po poslední přednášce mohli směnit za dárky v tradiční tombole. Na závěr se také losovali výherci produktů TP-link a jeden účastník byl odměněn luxusním 15letým rumem El Dorado.

„Vysoká návštěvnost svědčí o tom, že naši reselleři mají zájem o osobní přístup. Snad se nám podařilo zbavit je obav z nabídky cloudových či sofistikovanějších B2B řešení a ukázat jim, že v tom nejsou sami a že se na nás mohou kdykoli obrátit,“ dodává Martin Wanke, marketingový ředitel ATC.

Související články

Leave a Comment